Afis
Asociaţia Bumerang în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor și Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca vă invită duminică, 15 februarie, începand cu ora 11.00, la Galleria Mall din Buzău, să vizionați expoziţia “MULTICOLOR”. Expoziția face parte din Campania “No Hate Speech de la A la Z”, desfășurată în luna februarie în 12 județe din țară. Peste 160 de voluntari vor participa la această campanie națională coordonată de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, iar cele 16 evenimente vor implica peste 850 de cetățeni beneficiari.

Expoziția “MULTICOLOR” contribuie la dezvoltarea solidarității și toleranței față de deținuți şi foști deținuți. Cu ajutorul elevilor de la Colegiul Național de artă “Carmen Sylva” din Ploiești, deținutele penitenciarului de femei Târgșor, participante ale programului “Fantezia II”, au realizat în data de 9 februarie, în cadrul unui workshop de 3 ore, 10 creații artistice sub formă de afişe. Fiecare afiș a fost realizat în colaborare de către o deținută și un elev-voluntar, cu scopul de a exprima plastic formele de discriminare cu care se confruntă persoanele private de libertate.
Campania este realizată în cadrul proiectului “Managementul voluntarilor de la A la Z” finanţat prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România.
Expoziţia va fi deschisă pană la orele 19:00 si conține un număr de 10 afișe prin care cele două grupuri implicate exprimă un mesaj vizual împotriva discursului instigator la ură împotriva detinuţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.