Horatiu ANGHELESCU

Asociația Pro Democrația Buzău organizează, luni, o Cafenea Publica având temă “Bugetarea Participativă”. Evenimentul face parte din proiectul “Dezvoltarea democrației locale și a participării cetățenești în adoptarea politicilor publice în România”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013.
Scopul proiectului este dezvoltarea capacității sectorului non-guvernamental de a iniția activități participative și de a se implica în mod activ în procesul de elaborare a politicilor publice și luare a deciziilor legate de bugetele locale. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea capacității organizațiilor din sectorul non-guvernamental de a-și aduce contribuția la eficientizarea procesului de bugetare participativa și a mecanismelor conexe.
La eveniment vor participa primarii și reprezentanți ai administrațiilor publice locale Pătârlagele, Puiești și Viperești, membri ai Asociației Pro Democrația și ai altor organizații non-guvernamentale din județul Buzău, reprezentanți ai societății civile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.