handicap

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău în colaborare cu Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Buzău a organizat în zilele de 4 și 5 martie 2013, o întâlnire cu reprezentanți ai primăriilor de la nivelul județului Buzău, în cadrul căreia au fost dezbătute teme de interes comun, în scopul eficientizării activității de asistență socială la nivel județean.
În vederea susținerii dezvoltării comunitare prin intermediul inițiativelor de economie socială, a fost dezbătută importanța desfășurării unor proiecte locale care, prin respectarea specificului zonei și prin utilizarea resurselor acesteia, să conducă la creșterea calității vieții locuitorilor în general, și a persoanelor defavorizate, în special.
Această inițiativă comună, alături de cea de realizare și distribuire către comunitățile locale a unui Buletin informativ lunar, a apărut ca urmare a identificării nevoii de informare si consiliere în acest domeniu.
Pornind de la aceste premise, cele două instituții, în parteneriat cu Instituția Prefectului Buzău, intenționează organizarea lunară a unor astfel de sesiuni de informare.
Ne dorim ca rezultatul final al acestui demers comun să se regăsească în mod direct în dezvoltarea de proiecte concrete și în creșterea calității serviciilor sociale furnizate în plan județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.