Elena UDREA
Elena Udrea care candidează la șefia PDL vine miercuri în orașul natal, pentru a-și prezența în fața democrat liberalilor buzoieni moțiunea cu care speră să-l învingă pe actualul lider al partidului, Vasile Blaga, dar și pe cealaltă contracandidată a sa, Monica Macovei.
Udrea își va începe ziua cu o vizită la Brăila unde își va expune planul de bătaie în perspectiva viitoarelor alegeri în Sala Club Progresul, cu începere de la ora 13.00.
La Buzău, Udrea este așteptată la ora 17.00 unde își va prezenta moțiunea intitulată ”Noul PDL-O nouă Românie” la sediul Organizației Județene a formațiunii.
Deși buzoiancă la origini, Elena Udrea vine la Buzău pe un teren ostil, dat fiind că liderul partidului, deputatul Cezar Preda, și-a exprimat deja susținerea pentru actualul lider al PDL, Vasile Blaga. Pe de altă parte, Preda are ceva probleme în partid, atrăgându-și de-a lungul vremii numeroase antipatii în rândul membrilor, astfel că nu sunt excluse surprize la întâlnirea de miercuri cu Elena Udrea.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.