Diana, o tânără de doar 27 ani are nevoie de ajutorul semenilor în lupta cu boală necruțătoare a secolului. Diana Jurubiță, a fost diagnosticată cu glioblastom difuz, o forma de cancer foarte agresiva. Cum tratarea unei asemenea boli este imposibilă în România Diana  fost îndrumată să își încerce norocul la clinicile din Europa ajungând în Germania unde medicii unei clinici au hotărât să încerce să opereze boala de care suferă buzoianca, operația de lărgire și depresurizare a măduvei spinării și s-a ridicat la 50 000 euro.

Tânăra familie a reușit cu greu să strângă suma necesară însă în urma operației tumora nu a putut fi înlăturata fiind prinsă între vertebrele C2-C6 și pentru a putea avea o șansă trebuie începute ședințe de radioterapie combinate cu chimioterapie. După 11 ședințe de radioterapie stare Dianei s-a înrăutătit, apărând complicații ce au necesitat transfuzii de sânge și trombocite tratament care se ridică la 600euro/ transfuzie o transfuzie fiind necesară odată la două zile.
Pentru că au apărut complicații, familia Dianei a căutat alternative la o clinica din Koln unde se fac tratamente bazate pe imunoterapie care se ridică de asemenea la 50.000 de euro, sumă pe care familia tinerei nu o mai poate acoperi.

Prin urmare orice donație este binevenită și o poate ajuta pe Diana să beneficieze de tratamentul de care are atâta nevoie. Cei care doresc să o ajute au la dispoziție două conturi în lei, unul în euro și un cont de PayPal unde pot dona orice sumă de bani.

Cont RON – RO60INGB5516999901237328 – titular Adrian Jurubiță
Cont RON – RO40INGB0000999906461846 – titular Adrian Jurubiță
Cont EUR – RO97INGB0000999906440644 – titular Diana Jurubiță
Linkul de paypal: https://www.paypal.me/adrianjurubita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.