Aproximativ 50 de buzoieni au protestat, duminică seara, față de măsurile restrictive impuse de autorități mărșăluind pe străzile din oraș. Protestatarii au pornit din Piața Dacia pe Bulevardul Nicolae Bălcescu unde s-au oprit și au cântat „Hristos a înviat!” apoi pe bulevardul Stadionului, Unirii Sud, Unirii Nord unde, în dreptul sediului AUR, au fost stropiți cu o găleată de apă de la etaj și au revenit în centrul orașului după ora 20.30.

În jurul orei 21.00 celor aproximativ 30 de protestatari rămași în stradă li s-a alăturat si senatorul Diana Șoșoaca aflată în drum spre București dinspre Iași.  Aceasta s-a oprit preț de o oră pentru a discuta cu buzoienii cărora le-a explicat mai multe probleme și le-a arătat sacii mortuari în care sunt înmormântate persoanele infectate cu Covid-19 solicitându-le celor care au rude moarte cu Covid-19 să nu le mai ridice din spitale si să facă plângeri penale pentru omor.

Înainte de plecare Diana Șoșoaca s-a fotografiat cu protestatarii și i-a cântat „La mulți ani!” unui tânăr care împlinea 18 ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.