Mihai Ciobanu:,,Este clar că lipsa unui teren în această perioadă îşi va pune amprenta în retur”

Gloria Buzău nu a disputat până acum niciun meci de verificare și asta din cauza lipsei terenului, acesta fiind acoperit cu zăpadă. Din acelaşi motiv, echipa buzoiană este nevoită să se antreneze în sala de sport a şcolii din comuna Poşta Câlnău. Antrenorul Mihai Ciobanu spune că acest lucru va reprezenta un handicap pentru formaţia sa în retur faţă de celelalte competitoare.

Reporterul: Care ar fi concluziile referitoare la pregătirea efectuată până acum?
Mihai Ciobanu: În privinţa planificării primei perioade pot spune că, în general, lucrurile au decurs normal. Mă refer la faptul că după acele antrenamente de reacomodare la efort făcute la Buzău am reuşit şi un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Pinului, pentru acumulări fizice.

Rep: Acum vă confruntaţi cu problema terenului de antrenament.
M.C.: Din păcate,lucrurile au luat o altă turnură deaorece din cauza căderilor masive de zăpadă, câteva zile nu ne-am putut antrena. Joia trecută am constatat că nu avem unde ne pregăti şi tocmai când terenul era atât de necesar pentru organizarea tehnico-tactică a jocului. Până la urmă am găsit soluţia să ne antrenăm la sala de sport a şcolii din comuna Poşta Câlnău. Fotbalul nu se joacă însă în sală.

Rep.: Totuşi nu putea fi deszăpezit terenul sintetic din Complexul Gloria?
M.C.: Sincer eu cred că putea fi găsită o soluţie.În mod normal, terenul putea fi curăţat a doua zi. De fapt sunt convins de acest lucru. Este clar că lipsa unui teren de antrenament în această perioadă îşi va pune amprenta asupra echipei în retur. Poate influenţa în mod negativ jocul iar atunci ,,antrenorul este de vină”.

Rep.: Deci formaţia buzoiană va porni cu un alt handicap în retur.
M.C. Noi pornim mereu la drum cu handicap din toate punctele de vedere faţă de adversare. Cum putem concura noi cu echipele care au disputat meciuri de pregătire iar unele au efectuat cantonamente chiar şi în străinătate? Cât despre lot, acesta este total neomogen deoarece cu jucătorii veniţi în iarnă nu am putut vorbi decât la tablă nu şi să lucrăm pe teren iar asta constiuie un handicap.

Rep.: Ce vă nemulţumeşte cel mai mult?
M.C.: Locul ocupat în clasament şi cele doar zece puncte acumulate. Privitor la şansele de salvare, teoretic Gloria Buzău poate face o minune însă depinde de anumiţi factori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.