Viitorul Consiliu Județean va avea un administrator public după ce aleșii județeni și-au dat acordul pentru înființarea funcției respective. Acesta se va ocupa de relația cu instituțiile statului și de alte sarcini care îi vor fi delegate direct de către viitorul președinte al Consiliului Județean.

„Am luat hotărârea, validată de consilierii județeni, de a înființa postul de administrator public. Sunt anumite lucruri care trebuie rezolvate și m-am gândit că este bine să avem acest post care se va ocupa prin dispoziția președintelui și se va ocupa cu ce îi va delega viitorul președinte. În funcție de cum va gândi lucrurile în Consiliul Județean viitorul președinte al CJ această funcție va fi sau nu ocupată Această funcție nu se va ocupa decât după alegerile din 27 septembrie și viitorul președinte va hotărî dacă va ocupa această funcție”, a declarat președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

Alexandru STOICA(stânga)
Alexandru STOICA(stânga)

Președintele Petre Emanoil Neagu a explicat și cine ar putea ocupa postul dacă la alegerile din 27 septembrie va câștiga un nou mandat. Este vorba de Alexandru Stoica fost subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării și candidat pe lista de consilieri județeni a PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.