Un mister. Așa este, cel puțin pentru moment, modul în care s-a produs carambolul de la Oreavu, de pe DN 2 E 85, în urma căruia un angajat al AJOFM Buzău și-a pierdut viața iar directorul aceleiași instituții, Ionel Tociu, a fost grav rănit, alături de alte două persoană, o colegă de-a lui Tociu și o angajată a ITM Buzău.
Polițiștii buzoieni nu au putut stabili, deocamdată, dinamica tragediei de la Oreavu, întrucât nu au putut discuta cu răniții iar la fața locului fiare rezultate din avarierea mașinilor implicate se întind pe zeci de metri.
”Nu a putut fi stabilită dinamica accidentului pâna la acest moment. Unul dintre autovehicule se pare că ar fi pătruns pe sensul opus de mers. Urmează a se stabili exact cui aparține vina pentru producerea accidentului”, a declarat luni seară purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu.
Potrivit polițiștilor, în accidentul de la Oreavu au fost implicate 5 autoturisme și un TIR. În urma evenimentului rutier un bărbat, angajat al AJOFM Buzău, a decedat pe loc. De asemenea, au fost răniți directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, și o altă angajată a aceleiași instituții, toți trei aflându-se în aceeași mașină. Ionel Tociu a suferit un traumatism toraco-abdominal și multiple leziuni la membre, el fiind preluat cu un elicopter SMURD și transportat la un spital din București.
În uma aceluiași accident, au mai suferit leziuni ușoare, fără a necesita spitalizare, directorul ITM Buzău, Cecilia Manolescu, dar și o angajată a aceleiași instituții, care a rămas internată la spitalul din Râmnicu Sărat.
Traficul în urma accidentului în lanț de la Oreavu de pe DN 2 E 85 a revenit la normal în jurul orei 20.00, după circa trei ore de la producerea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.