Ionel TOCIU-2

UPDATE: Persoana decedată în accidentul de la Oreavu este Radu Vasile, angajat în cadrul AJOFM Buzău. În același accident a fost rănită și Artemiza Anton, șef Serviciu Buget în cadrul AJOFM Buzău. Cei doi se aflau în mașina condusă de Ionel Tociu, o Skoda, și se îndreptau dinspre serviciu spre casă, la Râmnicu Sărat. Ionel Tociu a fost grav rănit în urma carambolului, fiind preluat de un elicopter SMURD și dus la un spital din București. De obicei, Ionel Tociu avea un șofer care-i conducea mașina de serviciu, cea implicată în accidentul de luni după amiază, însă în ziua fatidică, acesta a fost liber iar directorul AJOFM Buzău s-a urcat la volan.
În același accident a fost implicată și Cecilia Manolescu, director al ITM Buzău, însă aceasta a scăpat doar cu câteva zgrârieturi, în urma evenimentului și nu va rămâne spitalizată. O femeie care o însoțea pe Manolescu în autoturism a fost rănită de asemenea, aflându-se la spitalul din Râmnicu Sărat.
Polițiștii trebuie să stabilească acum ce a stat la baza tragediei.

Una dintre persoanele rănite în carambolul de la Oreavu, de pe DN 2 E 85, este directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Buzău, Ionel Tociu. Acesta a suferit leziuni grave, fiind transportat inițial la spitalul din Râmnicu Sărat.
La ora transmiterii acestei știri se fac demersuri pentru ca un elicopter SMURD să-l preia pe Tociu și să-l transporte la un spital din Capitală. De asemenea, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău, Cecilia Manolescu, a fost implicat în același accident. Manolescu și Tociu circulau cu mașini diferite.
Manolescu a fost rănită ușor, fără ca viața să-i fie pusă în pericol.
Polițiștii susțin că în carambol au fost implicate 5 autoturisme și un TIR, bilanțul provizoriu al victimelor fiind un mort și 3 răniți. Se pare că persoana decedată ar fi din mașina în care se afla Ionel Tociu.
Circulația pe DN 2 E 85 la Oreavu se desfășoară, la ora 18.15, alternativ, pe un sens de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.