Directia Economica Buzau-1

Programul la Direcția Economică a Primăriei Buzău a revenit la normal. Vineri dimineață, angajații s-au prezentat la posturi și ghișeele au fost deschise de la ora 8.00 iar programul de lucru va fi cel normal pentru o zi de vineri.
“Astăzi, Direcția Economică a Primăriei Buzău va funcționa după programul normal de lucru. Nu avem restricții sau solicitări la care să nu le putem da curs din cauza documentelor și echipamentelor ce fac obiectul anchetei și putem servi pe toată lumea. Nu știu ce se va întâmpla mai departe, așteptăm să vedem care va fi mersul anchetei ”, a declarant Ion Gegea, directorul Direcției Economice a municipiului Buzău.
Joi, procurorii și polițiștii au făcut ample percheziții la Direcția Economică din Primăria Buzău unde cel puțin 10 funcționari sunt bănuiți că au pus bazele unei grupări infracționale, fiind acuzați totodată de fraudă infgormatică și abuz în serviciu. Anchetatorii au ridicat de la serviciul menționat documente și calculatoare, fără a fi făcute deocamdată rețineri.

2 COMENTARII

  1. […] Programul la Direcția Economică a Primăriei Buzău a revenit la normal. Vineri dimineață, angajații s-au prezentat la posturi și ghișeele au fost deschise de la ora 8.00 iar programul de lucru va fi cel normal pentru o zi de vineri. “Astăzi Direcția Economică a Primăriei Buzău va funcționa după programul normal de lucru. Nu avem restricții sau solicitări la care să nu le putem da curs din cauza documentelor și echipamentelor ce fac obiectul anchetei și putem servi pe toată lumea. Nu știu ce se va întâmpla mai departe, așteptăm să vedem care va fi mersul anchetei ”, a declarant Ion Sursă știre […]

  2. […] Programul la Direcția Economică a Primăriei Buzău a revenit la normal. Vineri dimineață, angajații s-au prezentat la posturi și ghișeele au fost deschise de la ora 8.00 iar programul de lucru va fi cel normal pentru o zi de vineri. “Astăzi Direcția Economică a Primăriei Buzău va funcționa după programul normal de lucru. Nu avem restricții sau solicitări la care să nu le putem da curs din cauza documentelor și echipamentelor ce fac obiectul anchetei și putem servi pe toată lumea. Nu știu ce se va întâmpla mai departe, așteptăm să vedem care va fi mersul anchetei ”, a declarant Ion …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.