tir masini rasturnate

Un trailer care transporta 6 autoturisme noi și second-hand s-a răsturnat joi noapte pe DN 2 E 85, la Crucea Comisoaiei.
Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, într-o zonă în care periodic au loc accidente soldate cu victime ori pagube materiale.
Șoferul de 50 de ani, angajat al unei firme din București dar care încărcase autoturismele din Pitești, se îndrepta spre un județ din Moldova, dar la un moment dat, la Crucea Comisoaiei, a scăpat autovehiculul de sub control, iar în final s-a răsturnat.
Toate cele 6 mașini s-au împrăștiat pe șosea. Este vorba despre autoturisme noi, marca Duster dar și despre mașini second hand.
În urma accidentului s-au înregistrat pagube materiale. În plus, traficul pe șoseaua europeană s-a desfășurat ore bune pe un singur sens, din cauza mașinilor împrăștiate pe partea carosabilă.
Potrivit Poliției, vineri dimineață, circulația pe DN 2 E 85, la Crucea Comisoaiei, se desfășoară normal. Mașinile au fost înlăturate de pe șosea astfel că participanții la trafic nu mai au de suferit, circulația decurgând normal.

2 COMENTARII

  1. […] Un trailer care transporta 6 autoturisme noi și second-hand s-a răsturnat joi noapte pe DN 2 E 85, la Crucea Comisoaiei. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, într-o zonă în care periodic au loc accidente soldate cu victime ori pagube materiale. Șoferul de 50 de ani, angajat al unei firme din București dar care încărcase autoturismele din Pitești, se îndrepta spre un județ din Moldova, dar la un moment dat, la Crucea Comisoaiei, a scăpat autovehiculul de sub control, iar în final s-a răsturnat. Toate cele 6 mașini s-au împrăștiat pe șosea. Este vorba despre autoturisme noi, marca Duster …mai multe stiri […]

  2. […] Un trailer care transporta 6 autoturisme noi și second-hand s-a răsturnat joi noapte pe DN 2 E 85, la Crucea Comisoaiei. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, într-o zonă în care periodic au loc accidente soldate cu victime ori pagube materiale. Șoferul de 50 de ani, angajat al unei firme din București dar care încărcase autoturismele din Pitești, se îndrepta spre un județ din Moldova, dar la un moment dat, la Crucea Comisoaiei, a scăpat autovehiculul de sub control, iar în final s-a răsturnat. Toate cele 6 mașini s-au împrăștiat pe șosea. Este vorba despre autoturisme noi, marca Duster Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.