Carmen Androne ar putea fi înlocuită de Marius Lungu

Schimbările la șefia instituțiilor deconcentrate par a nu fi atât de ușor de realizat, mai ales când cei nominalizați refuză să își asume responsabilitatea unei funcții de conducere. Așa se face că la Direcția Sanitar Veterinară, Constantin Stănișor, cel care era în cărți pentru preluarea instituției, nu dorește să ocupe funcția propusă de PSD. Tocmai de aceea, Adonis Dragnea va mai râmâne o vreme pe scaunul de șef al DSVSA Buzău. La restul instituțiilor este de așteptat ca schimbările să înceapă după referendumul pentru demiterea președintelui României ce are loc în acest sfârșit de săptămână.
Astfel, noi nume sunt vehiculate pentru preluarea unor instituții care sunt conduse în continuare de directorii numiți pe funcție în perioada Guvernului Boc. Printre aceste nume se regăsește cel al economistului Marius Lungu, cel care a ocupat înainte de alegeri funcția de mandatar financiar al USL, fiind singurul acceptat deopotrivă de cele două partide. Lungu ar urma să o înlocuiască pe Carmen Androne la conducerea Casei de Pensii Buzău. Un alt nume ce se vehiculează a fi schimbat este cel al șefei Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Laura Cârcei, care ar urma să preia șefia Casei de Economii și Consemnațiuni. Dar există și instituții care își vor păstra directorii numiți pe vremea Guvernului PDL. Este vorba de Direcția Agricolă care va fi condusă, în continuare de inginerul Cosmin Florea, precum și de Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor care va rămâne sub comanda lui Nicușor Dinulescu.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Exceptional, n-o puneti cumva pe ciuma aia pedelista de Simona Anghel la Casa de Sanatate in locul lui Circei? Tare ne-am bucura! Dati-i repede o adeziune la PSD sau PNL, ca-i buna tare la dosit bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.