Dumitru ENE si Geta BURDUCEA
Liberalul Dumitru Ene, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Buzău, este cu bagajele la ușă și așteaptă să fie schimbat din funcție, operațiunea fiind, cel mai probabil, o chestiune de zile.
Schimbarea care se anunță vine pe fondul stabilirii unor noi majorități și a unor recente înțelegeri politice decise la București, după ce PNL a părăsit barca puterii, iar PSD și-a dat mâna cu UNPR și a rămas de coadă cu PC.

În locul lui Ene care s-ar întoarce să predea la Liceul Pedagogic ar urma să preia funcția de inspector general, Geta Burducea, cea care în prezent ocupă postul de inspector general adjunct al instituției menționate. Schimbarea care se anunță nu și-ar produce cine știe ce efecte negative asupra învățământului buzoian, având în vedere că Burducea se află de vreme bună în echipa de conducere a IȘJ și știe ce înseamnă o astfel de responsabilitate.
Dar, până la schimbarea care se prefigurează în fruntea IȘJ Buzău, Vama Buzău, are de miercuri un nou șef. Este vorba despre Gheorghe Toma, până acum adjunct al instituției, care a preluat postul de inspector șef de la Marius Fulgeanu. Schimbarea are la bază tot mutările politice din ultima vreme.

La Buzău, PNL mai are directori în fruntea Direcției de Finanțe, dar și la OPC, la Agenția pentru Plăți și Inspecții Sociale și la Inspectoratul de Stat pentru Calitatea Semințelor, cu emoții fiind însă și directorii adjuncți din deconcentrate care sunt susținuți de liberali și care ar putea fi vizați de schimbarea politică.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.