COnsiliu Judetean
PSD ar trebui să-și dea mâna cu PPDD iar PNL cu PDL, așa cum se trasează sarcinile de la București. Dar, la Buzău, nici una dintre variante nu a fost pusă în practică până acum, și nici nu prea se întrevede un astfel de scenariu în viitorul apropiat.
Au spus-o, joi, și liderul PPDD Buzău, Eduard Dumitrașcu, dar și președintele interimar al PDL, Raul Florescu, la finalul ședinței Consiliului Județean. Mai mult, Dumitrașcu a anunțat ca va urma o ”distracție” mare, precizând că, personal, nu se vede braț la braț cu Constantin Boșcodeală, șeful PSD Buzău.
” Nu știu cum va funcționa alianța la nivelul țării, dar la Buzău vă veți distra. Va fi destul de greu de conceput să stau eu lângă domnul Boșcodeală, lângă Bâgiu cu atât mai puțin”, a declarat Eduard Dumitrașcu, liderul PPDD, cel care îi numea în trecut ”ciocoi” pe cei cu care acum ar trebui să constituie o alianță la nivelul județului.
Că nu prea se ”pune” de o nouă alianță la nivelul Consiliului Județean, a spus-o, joi, și liderul PDL Buzău, Raul Florescu. Șeful democrat liberalilor buzoieni a precizat, la finalul, ședinței extraordinare a miniparlamentului județean că nu s-au purtat până acum discuții cu liberalii care ar ”ocupați”, însă dacă vor fi chemați la masa tratativelor, pedeliștii vor da dovadă de ”deschidere”.
” Până în momentul de față nu am avut discuții cu PNL probabil că sunt ocupați, înțeleg că și domnul Bîigiu e ocupat pe la București, când se vor hotărî, noi suntem deschiși. La CLM, nu știu cum se vor apropia ”ciocoii” de pepedediști sau invers. Iar în Consiliul Județean vom vedea ce va fi”, a declarat liderul PDL Buzău, Raul Florescu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.