Doliu în sportul buzoian. Antrenorul de atletism Ionel Pororo a murit azi noapte la 56 de ani. Profesor de educaţie fizică şi sport şi director adjunct al Liceului cu Program Sportiv din Buzău, Ionel Pororo, a murit în somn din cauze deocamdată neelucidate. Şocul este cu atît mai mare cu cît antrenorul de atletism nu era cunoscut ca avînd probleme de sănătate. Acum medicii de la Serviciul de Medicină Legală încearcă să afle care a fost cuza decesului. Ionel Pororo a pregătit de-a lungul carierei sale zeci de tineri atleţi cu care a avut rezultate remarcabile. A fost director al Liceului Sportiv şi consilier local PDL în mandatul 2004-2008.În anul 2008 a părăsit Partidul Democrat Liberal și s-a înscris în PNL iar din primăvara acestui an a devenit membru PSD.

Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. Parca ieri am vorbit cu dumnealui….iar dimineata cand ajung la scoala aud ca nu mai e…:( D-Zeu sa-l odihneasca . Prea mare ….prea mult suflet pentru un om , ajuta pe toata lumea cum putea si daca nu putea se straduia si tot iesea bine intr-un fel. Cum am mai spus D-zeu sa-l odihneasca

  2. dumnezeu sa il ierte …….datorita lui m am ambitionat si acum sunt o sportiva. de performanta nu am apucat sa i multumesc pt toate sfaturile pe care mi le a dat! dar de sus de acolo stiu ca ma vede si ma va vedea !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.