Ionel TOCIU-4
Clipe de cumpănă pentru directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Buzău, Ionel Tociu. Implicat în carambolul produs luni după amiază pe șoseaua europeană, la Oreavu, Tociu a fost grav rănit, fiind transportat de urgență cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Capitală.
După noaptea petrecută pe patul de spital, Ionel Tociu se află în continuare în stare gravă, dar este stabil. El are numeroase traumatisme la membre dar și la bazin, fiind spitalizat la Terapie Intensivă.

Tot la un spital din București va ajunge și colega lui Tociu, care îl însoțea pe acesta în mașina de serviciu, implicată luni în accidentul în lanț. Artemiza Anton, șef Serviciu Buget în cadrul AJOFM Buzău, ar putea fi transferată, în orele următoare, la Spitalul Floreasca din București, după ce la spitalul din Râmnicu Sărat a fost supusă unei operații complexe.
” A suferit o intervenție complexă, de mare amploare, la această oră este într-o stare stabilă, este cooperantă și conștientă, dar s-a făcut solicitare pentru un elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital din București, pentru investigații amănunțite și pentru a-i putea fi urmărită evoluția”, a declarat marți dimineață purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, Felicia Vasile.

În carambolul produs luni după amiază la Oreavu au fost implicate cinci autoturisme și un TIR. În urma evenimentului rutier, un angajat al AJOFM Buzău, Radu Vasile, aflat în mașina condusă de Ionel Tociu, în dreapta sa, a decedat. Ionel Tociu a fost grav rănit, fiind dus încă de luni seară la un spital din București. De asemenea, colega celor doi, Artemiza Anton, a fost grav rănită, suferind multiple traumatisme, inclusiv interne.
În același accident a fost implicat și directorul ITM Buzău, Cecilia Manolescu, care se îndrepta dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, însoțită de o femeie. Manolescu a scăpat nevătămată în urma carambolului, însă pasagera din dreapta sa a fost și ea rănită.
Polițiștii buzoieni nu au putut stabili până acum modul în care s-a produs accidentul, sigur fiind doar că, la un moment dat, un șofer a intrat pe contrasens în timp ce din sens opus, dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău, se îndrepta un TIR, astfel producându-se carambolul.
C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.