licean
Un tânăr de 19 ani, elev în clasa a XII-a la un liceu din Buzău, a fost reținut de polițiștii buzoieni pentru 24 de ore pentru că ar fi încercat să violeze o tânără de 24 de ani în scara blocului în care aceasta locuiește.
Tânărul ar fi urmărit-o pe fată ziua în amiaza mare până în holul blocului în care aceasta locuiește iar odată ajuns acolo ar fi încercat să o violeze. Din fericire, tânăra a scăpat după ce strigătele de ajutor au fost auzite de un vecin, care i-a sărit în ajutor și care a dat ulterior alarma. Individul a fost prins cu ajutorul unor imagini filmate de o cameră de supraveghere iar acum trebuie să dea explicații în fața oamenilor legii.

“Am deschis ușa blocului, am intrat în bloc, el a intrat în urma mea că nu se închisese ușa iar când am ajuns în dreptul liftului, m-a prins cu ambele brațe si a încercat să mă dezbrace. Eu m-am speriat și am început să țip, el mi-a pus mâna la gură, a încercat să mă dezbrace, eu l-am lovit, m-am luptat cu el.”, a declarat după incident tânăra șocată.

Rudele tinerei spun că aceasta nu își poate reveni după ce i s-a întâmplat.
“Când a ajuns în casă, fata era speriată, tremura, plângea, el ii pusese mâna la gură, era zgâriată pe față. În plină zi, la unu și jumătate, două fără un sfert, e ceva de neconceput”, a spus mama tinerei, revoltată că o asemenea nenorocire se poate întâmpla în miezul zilei.

Individul care a băgat spaima în tânăra de 24 de ani este elev în clasa a XII-a la un liceu din Buzău și, spun unii, nu ar fi la prima ispravă de acest gen.

“Vă dați seama daca are trei-patru abateri în față și el continuă să facă… unde ajungem? Până la urmă ce s-a întâmplat cu celelalte? Nu au mai fost anchetate, l-a ajutat cineva? Are relații? Vă dați seama că el e un pericol public, oricând poate să mai facă încă una mai ales că este și elev și este în permanență în preajma fetelor tinere, și am înțeles că ar consuma și etnobotanice,” a spus tatăl tinerei.

După fapta rezolvată cu ajutorul camerelor de supraveghere, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili precis dacă a mai comis și alte isprăvi de acest gen.

“În urma probatoriului administrat de polițiștii de la Investigații Criminale de la Poliția municipiului Buzău, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale față de tânărul de 19 ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală,” a declarat comisar șef Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.