După ce luni seară, Ştefan Stoica instalat la cârma Gloriei Buzău în vară a şocat anunţând că ,,divorţează” de echipa din Crîng, conducerea clubului caută soluţii pentru postul de antrenor. Pe listă se află mai mulţi tehnicieni tineri însă, principalul favorit este Cătălin Cighir(38 de ani) nimeni altul decât proaspătul director al Liceului cu Program Sportiv din localitate. Cel menţionat a discutat cu preşedintele grupării buzoiene, Dan Tulpan şi urmează ca în cursul zilei de astăzi să pună la punct toate detaliile contractului şi să conducă primul antrenament dacă cele două părţi vor ajunge la un acord.
,,Sigur că mă onorează propunerea de a antrena Gloria Buzău care reprezintă un nume şi în fotbalul românesc. Totodată,pentru mine este şi o mare provocare. Gloria Buzău nu se refuză dar sunt mai mulţi factori care stau la baza luării unei hotărâri. În cursul zilei de astazi ne vom întâlni din nou să discutăm şi după aceea voi da un răspuns concret”, ne-a declarat Cătălin Cighir. Acesta a evoluat cândva la juniorii Gloriei Buzău pe postul de portar iar ca antrenor a pregătit şi pe fosta C.S.M.Rm.Sărat actuala Olimpia.
În ceea ce îl priveşte pe Ştefan Stoica acesta şi-a prezentat demisia invocând motive personale şi anume că soţia sa are unele probleme medicale şi trebuie să stea la Chişinău unde va suferi o intervenţie chirurgicală la ochi.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.