La doar 16 ani, râmniceanul Teodor Manciulea a impresionat, marți seară, juriul de la ”Vocea României” cu melodia „How can I supposed to live without you” cântată de Michael Bolton. Vocea lui Manciulea l-a convins prima dată pe Marius Moga iar la doar câteva clipe pe Loredana Groza. Utimul care s-a întors a fost Horia Brenciu, cel care i-a mărturisit râmniceanului că el ar putea ajunge „Vocea României”. După terminarea piesei, între cei trei antrenori s-a dus o luptă fățișă pentru a-l atrage în echipă pe Teodor Manciulea. Chiar dacă nu s-a întors, Smiley nu a rămas indiferent la auzul vocii buzoianului.
„Chiar mi-a plăcut cum ai cântat, dar am prea mulţi băieţi în trupă. Horia are mai multe fete” a fost completarea lui Smiley.

„Îmi place foarte mult cum cânţi”, i-a spus Loredana tânărului de 17 ani.

„Tu poţi să fii VOCEA ROMÂNIEI”, i-a spus Horia Brenciu.

„Tu ai o voce care lipseşte României”, a continuat Marius Moga

„Ai un singur lips, pe care numai cu mine ţi-l poţi pune la punct”, a contracarat Horia Brenciu.
Când a venit rândul său să decidă, râmniceanul Teodor Manciulea a mărturisit în fața tuturor antrenorilor că a venit la acest concurs fiind hotărât în echipa cui va merge.
„ Am venit hotărât pe cine o să aleg, iar dacă doamna Loredana s-a întors, o aleg pe dânsa”, a spus Teodor Manciulea pe scena de la Vocea României. În final, Manciulea și-a exprimat încă o dată opțiunea interpretând câteva versuri din melodia „O inimă de 16 ani” cu care Loredana Groza a debutat.
Prezența lui Teodor Manciulea la unul dintre cele mai prestigioase concursuri de gen din România nu mai reprezintă pentru nimeni o surpriză. Teodor, fiul cunoscutului folck-ist râmnicean Dan Manciulea, are la doar 16 ani o impresionantă carieră muzicală câștigând de-a lungul anilor mai multe concursuri de interpretare.
În acest sezon al VOCII ROMÂNIEI, fiecare jurat va avea o echipă formată din 14 concurenţi, care se vor bate pentru marele premiu de 100.000 de euro şi pentru şansa de a începe o carieră muzicală. Să sperăm că râmniceanul Teodor Manciulea va fi unul din concurenții care vor avea un cuvânt greu de spus în concurs și să îi ținem pumnii.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.