Catalin CIGHIR

După mai mulţi ani, Buzăul are un nou reprezentant în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În urma alegerilor desfăşurate vineri la Braşov, Cătălin Cighir a devenit membru al C. Ex. din partea cluburilor cu activitate exclusivă pentru copii şi juniori, câştigând la mare luptă finala cu principalul său contracandidat, Marius Cociu de la L.P.S. Banatul Timişoara. În cursă s-a mai aflat şi Florin Păunescu de la L.P.S. Galaţi iar învingătorul a fost desemnat după turul doi, în care Cighir a obţinut 22 de voturi, cu două mai mult decât reprezentantul Timişoarei. Astfel, directorul Liceului cu Program Sportiv, Cătălin Cighir este al doilea buzoian care devine membru în C. Ex. al F.R.F., după ce în trecut Dan Tulpan a făcut şi el parte din acest for.
,,Principalul meu atu a fost platforma program pe care am prezentat-o iar faptul că am devenit membru în Comitetul Executiv al F.R.F. reprezintă o nouă provocare. Sigur că este o mare responsabilitate însă voi face tot ce îmi stă în putinţă să realizez obiectivele propuse şi totodată să le demonstrez celor care m-au votat, că au făcut alegerea cea mai bună. Sunt conștient că voi avea o misiune dificilă însă voi încerca să găsesc soluţii pentru rezolvarea problemelor existente şi realizarea unor proiecte”, a declarat Cătălin Cighir.
Printre obiective se numără şi protejarea jucătorilor proveniţi de la liceele şi cluburile sportive şcolare, prin modificarea R.O.A.F. privind statutul jucătorului, organizarea unor competiţii la nivelul grupelor de copii dar şi pentru tinerii cu virsta cuprinsă între 18şi 21 de ani.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.