Directorul TransBus, Ştefan Jercan, a demisionat din funcție săptămâna trecută și va mai rămâne pe post până la finalul lunii când expiră perioada de preaviz. Jercan a decis să se retragă după ce noul primar, Constantin Toma, i-ar fi cerut demisa chiar pe holul Primăriei.

Supărat de acest lucru Ștefan Jercan spune că a decis să plece definitiv deși ar fi putu rămâne pe un post din cadrul societăţii aflată în subordinea Consiliului Local Municipal.

Pe de altă parte, directorul regiei de transport spune că noul primar i-ar fi cerut reducerea cu 30 la sută a costurilor de funcționare ceea ce ar duce implicit și la scăderea salariilor care ajung în cazul conducerii la sume de aproximativ 7.000 de lei lunar.

Conform declarației de avere directorul TransBus, Ștefan Jercan, a încasat în ultimul an un salariu de peste 71.000 de lei. Totodată, Jercan este și pensionar MAI retribuit lunar cu o pensie de 5.000 de lei.

4 COMENTARII

 1. Bună ziua dragi prieteni
  În cele din urmă Mesia a venit să ne elibereze din mâinile de escroci, criminali, hoți nu ne înșele și să abuzeze de trusturi noastre.
  Voi, cei care sunt în căutare de bani gata, eu nu știu cum să-mi exprim bucuria, pentru că fiind eu în căutarea de împrumut
  Am dat peste un om pe nume Marc rupe un om de afaceri francez, care acum locuieste aici,
  El a acordat un împrumut de 35.000 € și am vorbit cu mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi în acest om fără griji.
  Mai ales pentru mine, am primit cererea mea de credit de către Postal Trimite într-o perioadă de 72 de ore fără protocol și eu sunt destul de mulțumit.
  Motivul pentru care am publica acest post pe Facebook este că acest om continuă să lucreze minuni pentru oameni care sunt într-adevăr nevoie.
  Așa că am decis să împărtășesc această ocazie cu voi, care nu au beneficiul
  băncile care au mai confruntat cu creditorii necinstiți care nu abuzează de personalitatea altora;
  aveți un proiect sau au nevoie de finanțare, puteți scrie la el și să explice situația ta; aceasta va ajuta dacă el este convins de sinceritatea ta
  e-mail lui este: finance.institut89@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.