Directorul Urbis Serv, Petre Burada este hotărât să demisioneze de la conducerea societății. Burada a anunțat, joi, la finalul ședinței Consiliului Județean că va pleca din fruntea companiei pentru că așa dorește Constantin Toma, noul primar ales la scrutinul din iunie 2016.

De asemenea, Petre Burada spune că i-a spus primarului că va da curs solicitării sale în ceea ce privește demisia dar că nu a avut cum să o facă până acum fiind în concediu medical.

„Am renunțat la funcție încă de atunci, dar am fost în concediu medical. Voi face demisia scrisă la Consiliul de Administrație, care nu s-a strâns, probabil luni. Luni îmi dau demisia, fără probleme. Mi se termină concediul medical vineri, îmi fac cerere de concediu și demisia. Am fost de acord de la început cu demisia, nu știu ce a declarat domnul primar, este treaba dumnea­lui, eu i-am spus de prima dată că sunt de acord. Cât am fost în concediu medical, am mai vorbit cu domnul primar care  m-a întrebat doar de de­misie, nu și de sănătate“, a declarat directorul Urbis Serv, Petre Burada.

Vestea demisiei lui Burada l-a surprins plăcut pe primarul Constantin Toma care spune că noul director al societății din subordinea Primăriei trebuie să reducă costurile și să găsească contracte  astfel încât de anul viitor mi mult de jumătate din serviciile prestate să fie pentru terți nu pentru Primăria Buzău.

„ O veste bună pentru buzoieni, plecarea domnului Burada. Vom moderniza această companie. Am notificat Consiliul de Administrație al societății că trebuie să își reducă de anul viitor costurile de funcționare cu 30 la sută iar jumătate din profit trebuie să îl facă din afaceri în afara Primăriei.

Și că să vă mai dau o veste bună, URBIS SERV a câștigat deja o primă licitație pe cinstite, și va reface  trotuarele din fața Diviziei 2 Getica”, a declarat Constantin Toma.

5 COMENTARII

 1. Thank you to the man give me a smile
  Good timber does not grow in ease, plus strong wind, the tree is more robust. Despite the conditions of life, never give up. I gave me courage every moment. Today, I do not know how to express my joy because the loan for 2 years of research, I came across a French businessman Mr. He granted a loan of € 20,000. So I decided to share this opportunity with you who do not favor the banks or had had to deal with dishonest lenders who are not abusing the personality of others; you have a project or need financing, you can write to him and explain your situation; it will help if he is convinced of your honesty is his email: pahonphilippe001@gmail.com

 2. Împrumut între special este pentru oricine care doresc pentru a obține un împrumut:
  E-mail: internationalbank07@gmail.com

  Sunteți blocat, interzise bancă și nu aveți favoarea băncilor sau mai bine aveți un proiect și nevoie de finanțare, un fișier de rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti facturile, fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații privind condițiile noastre, la o rată de 2%. Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați prin e-mail: internationalbank07@gmail.com

  E-mail: internationalbank07@gmail.com

  Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.