Disputa dintre Primărie și Poliția locală legată de hotărârea Consiliului Local de a introduce testarea aptitudinilor fizice ale polițiștilor locali va ajunge pe masa Ministerului Muncii și Justiției Sociale după ce o primă discuție avută în cadrul Comisiei de Dialog Social din cadrul Prefecturii Buzău cele două părți implicate nu au ajuns la nici un rezultat.

Avocatul polițiștilor locali a încercat să demonstreze că hotărârea adoptată de consilierii locali de a-i supune pe agenți să susțină probe fizice nu ar fi legală iar aceștia și-ar putea pierde locul de muncă în cazul nepromovării acestor teste. De cealaltă parte reprezentanții municipalității susțin că aceste probe ar arata cât de bine pregătiți din punct de vedere fizic sunt polițiștii locali iar, mai mult, nepromovarea acestor teste nu ar duce imediat la concediere.

Pentru că cele două părți implicate nu au ajuns la nici un rezultat s-a hotărât ca întreaga documentație să fie trimisă la Ministerul Muncii și Justiției Sociale pentru a stabili de partea cui este dreptatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.