La ordinul lui Băsescu, Nicolicea şi-a concentrat exclusiv în perioada care a urmat atacurile la adresa lui Victor Ponta pe care l-a bălăcărit şi batjocorit în toate felurile. El a lansat formula “Pontănacul” la adresa liderului PSD, fostul său partid, şi tot el l-a tocat continuu pe tânărul lider lipsit de experienţa confruntărilor mârşave, deşi a crescut pe lângă Adrian Năstase şi a văzut destule mârşavii. Nicolicea este însă îmbătrânit în rele şi greu de ajuns în ticăloşii. În februarie 2011, Nicolicea l-a reclamat pe Ponta Biroului Permanent al Camerei în calitate de lider de grup al independenţilor. Eugen Nicolicea a trimis o sesizare Biroului Permanent al Camerei prin care îl acuză pe Victor Ponta de calomnie şi cerea sancţionarea sa dură conform prevederilor Statutului deputaţilor şi senatorilor.
Nicolicea a reclamat afirmaţiile făcute de către liderul PSD în cadrul emisiunii Realitatea TV Ora de foc, din 14 decembrie 2010. “Vă sesizez încălcarea de către deputatul Victor Ponta a dispoziţiilor art. 13 coroborat cu art. 52 litera d din Legea 96/2007 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor deoarece (…) m-a calomniat susţinând că am “reuşit să pitesc vreo 14 bile” la numărarea bilelor pentru stabilirea rezultatului votului cu bile privind extinderea urmăririi penale faţă de fostul ministru Monica Iacob-Ridzi şi că, în urmă cu un an, aş fi făcut la adresa acesteia afirmaţii care nu pot fi reamintite pentru că cei de la postul Realitatea ar fi “amendaţi de CNA”, se arată în scrisoarea lui Nicolicea către BP-ul Camerei.
Deputatul UNPR susţinea că acest caz este de competenţa Camerei deoarece afirmaţiile preşedintelui PSD Victor Ponta vizau modul în care Nicolicea şi-a exercitat mandatul intrând astfel sub incidenţa prevederilor statutare referitoare la comportamentul calomniator. Mai exact Nicolicea încerca împingerea în penal a lui Ponta.
Cum manevra împingerii în penal a lui Ponta nu i-a reuşit, Nicolicea s-a dedat la practici binecunoscute din arsenalul Securităţii, respectiv a utilizat compomiterea şi batjocorirea publică a lui Ponta scoţând la iveală detalii ruşinoase din trecutul tânărului Naumovici, pe când acesta trăia ca un aurolac pe sub podurile din Paris, în anii ’90.
Cumunicatele UNPR, realizate în 2012, de Nicolicea sunau astfel (este doar o mostră din sutele de astfel de exemple): “UNPR îl atacă pe liderul PSD, Victor Ponta, că şi-a pus semnătura pe un document care nu-i face onoare nici ca preşedinte de partid şi nici ca român, făcând referire la scrisoarea pe care le-a adresat-o ambasadorilor şi le-a cerut acestora să ajute la salvarea statului de drept, din România.
“Trimisă între două curse de raliu, scrisoarea adresată ambasadorilor străini este o josnică manevră politicianistă şi un jenant joc de imagine. Prin acest demers, tânărul Ponta nu face decât să-şi confirme porecla de “Pontănac” şi să-i dea totodată o circulaţie internaţională”, se arăta într-un comunicat al UNPR remis Ziare.com. Evident, jocul de cuvinte al lui Nicolicea pornea de la “Prostănacul”, eticheta lipită de Ion Iliescu fostului lider al PSD, idiotul Mircea Geoană.
“Progresiştii” lui Nicolicea, se aratau îngrijoraţi că un lider de partid politic parlamentar se plânge pe la uşile ambasadelor şi încearcă să-i dezinformeze pe oficialii altor ţări.
“Oricum, nu este prima dată când Victor Ponta răspândeşte informaţii mincinoase şi încearcă să deformeze realitatea. Cel mai recent exemplu este cel al sondajelor de opinie pe care tânărul le flutură în partid şi în presă, sperând să arate ca UNPR nu reprezintă o ameninţare pentru PSD. Problema este că în sondajele reale, UNPR este cotat cu peste 10% intenţie de vot. Iar Victor Ponta ştie acest lucru şi nu are cum să mai ascundă adevărul”, mai susţin aceştia. UNPR îi propune “marelui amator de raliuri şi minciuni Victor Ponta să lase lamentările la o parte şi să încerce să facă ceva util pentru romani”.
Pe lângă aceste materiale, tot Nicolicea a ieşit public să demaşte viaţa de hazna dusă de Ponta, până să apuce să fure o casă a unor foşti prieteni de familie, păcăliţi prin tertipuri avocăţeşti. Astfel, la tribună Parlamentului reunit, deputatul UNPR şi mega ciocoiul traseist Eugen Nicolicea l-a atacat dur pe liderul PSD Victor Ponta, despre care a afirmat că “a dus o viaţă de aurolac la Paris, dormind în gară, spălându-se în fântânile arteziene şi trăind din banii din cărucioarele din gară”.
“Şi aţi reuşit să ne faceţi de râsul Europei pentru că în momentul în care francezii făceau pe unii păduchioşi şi că au fost prin legiunea străină argumentele lor erau din blogul domnului Ponta care spune că a dus o viaţă de aurolac la Paris, dormind în gară, spălându-se în fântânile arteziene şi trăind din banii din cărucioarele din gară”, a afirmat Eugen Nicolicea în plenul Parlamentului reunit.
Nicolicea a speculat greşeala tânărului Victor Ponta care a postat pe blogul său personal, date despre vacanţa boemă pe care a petrecut-o, pe când era elev de liceu, în capitala Franţei. Ponta a povestit cum a petrecut câteva luni la Paris dormind în gară, spălându-se în fântânile de la Luvru, mergând cu metroul fără bilet şi vizitând muzeele după ce îi convingea pe paznici că este elev şi nu are bani de intrare.
Nicolicea l-a ironizat în acelaşi timp pe liderul social-democrat pentru absenţele din Parlament care, în opinia sa, demosntrează că suferă de “ubicuitate”. “A reuşit performanţa să chiulească de la şedinţe (…) cel puţin un mandat şi, totodată, să ia diurna de deplasare şi banii cuveniţi de ca şi cum ar fi prezent. Aceasta se numeşte ubicuitate şi anume caracteristică unui om de a fi în mai multe locuri simultan. De aceeaşi proprietate s-a bucurat domnul Ponta când dădea interviuri la Cotroceni în timp ce cartela lui vota liniştit”, a spus Nicolicea.
Pe lângă aceste date, “pe surse” au apărut în presa controlată de Băsescu, informaţii ce poarta aceeaşi semnătură, a lui Nicolicea, gură bogată. Spre exemplificare, iată un astfel de material, care ţintea imagologic în Ponta, pentru a-i nimici orice brumă de încredere, terfelindu-l ca pe o curvă de centură.

“Who the fuck is Ponta?

Cine este acest avorton, chefliu notoriu, consumator de manele licenţioase şi dansator din buric pe mesele tovărăşeşti, din ţară şi din străinătate care a împrumutat de la mentorul său, Năstase, aroganţa şi neam-prostia, ajungând să exprime tot poate fi mai rău, mai respingător, dezgustător şi dăunător la un aşa zis reprezentant al unui tineret pesedist oricum cretinizat?
Ponta a fost implicat, încă de la 18 ani, în furtul Vilei Pătrăşcanu de la Buşteni (Poiana Ţapului), iar, mai târziu, îl găsim amestecat, ca şef al corpului de control al primului-ministru, în toate afacerile murdare ale Guvernului Năstase.
Iată cum s-au petrecut lucrurile în cazul furtului Vilei Pătrăşcanu (casă de patrimoniu, construită de D.D. Pătrăşcanu, în care a locuit apoi mulţi ani fiul său, Lucreţiu Pătrăşcanu).
Ponta a plecat, în vara anului 1990, la Paris şi a locuit atunci la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata de soră a lui Lucreţiu Pătrăşcanu. Nadia Pandrea a părăsit ţara în 1988 şi s-a stabilit în Franţa, ca refugiat politic. Prietenă de familie cu mama lui Ponta (Cornelia Naum) şi cu mătuşa sa – Veronica Nacea, ea i-a oferit lui Ponta adăpost. Pentru a-l proteja de chemările la Poliţie, Nadia Pandrea îl declară nepotul ei.
Nadia Pandrea era moştenitoarea de drept, cu acte-n regulă, a Vilei Lucreţiu Pătrăşcanu, de la Buşteni (Poiana Ţapului) şi întocmise pentru această clădire un contract de închiriere, pe o durată de 3 ani, cu mătuşa lui Ponta, excroaca (cum se va dovedi mai târziu) Veronica Nacea. Prinzând drag de bunul încredinţat spre păstrare şi folosinţă gratuită, ca-ntre prieteni, surorile Nacea-Naum (deci mătuşa şi mama lui Ponta, evreice) pun la cale o lovitură mârşavă şi îi scriu Nadiei Pandrea, îmbrobodind-o că vila ei de la Buşteni este în pericol de a fi confiscată de neo-comuniştii lui Iliescu (există aceste scrisori la dosarul cauzei!) şi că singura soluţie era trecerea fictivă a acesteia pe numele lor.
Caz tipic de înşelăciune (aşa cum s-au pronunţat două prime instanţe de judecată). La scrisorile lor se adaugă şi insistenţele în acest sens ale tânărului parşiv Victor Ponta, care arăta încă de pe atunci, la fragedă vârstă de 18 ani, stofă de escroc. Cornelia Naum, mama lui Ponta, vine la Paris pentru a convinge pe doamna Pandrea să-i dea o procură pentru înstrăinarea fictivă a Vilei de la Buşteni (Poiana Ţapului).
Cu procura în mină, escroaca nu se mai opreşte decât la notariatul din Câmpina, unde întocmeşte nu un act fictiv, ci unul autentic, de vânzare-cumpărare, prin care trece proprietatea cu pricină pe numele celeilalte escroace, sora ei, Veronica Nacea.
Şi, pentru ca totul să pară-n cea mai perfectă ordine, se trece şi o sumă oarecare – 71 mii lei – cu care, în noiembrie 1990, când s-au întocmit aceste acte, nu mai puteai să-ţi cumperi nici un coteţ. Dar, după cum avea să se dovedească ulterior, inclusiv cu probe administrative în instanţă, nici măcar aceşti bani nu fuseseră înmânaţi vreodată Nadiei Pandrea. Aşadar, jaf în toată regula! Şi, pentru ca păgubita să nu se trezească la realitate în următorii 3 ani, când i-ar fi fost mai uşor să conteste legalitatea tranzacţiei, surorile escroace Naum-Nacea trimit spre Paris cele mai mieroase depeşe.
Asigurând-o pe victima jafului lor murdar că, în fond, nu este vorba decât despre o simplă stratagemă, pentru a-i duce de nas pe “alde Iliescu”, care puseseră gând rău Vilei Pătrăşcanu şi copleşind-o cu mulţumiri pentru sejururile lor la Paris. Când familia lui Pandrea a intentat acţiune în instanţă, peste câţiva ani, era deja aşezat în poziţie Victor Ponta, crescut de mic pe pulpele grase al lui Năstase.
Mămica viitorului procuror, controlor guvernamental, şi şef de partid de hoţi, PSD-ul a dat alături de Micul Titulescu proba măiestriei de hoţi la drumul mare.
Iată, de exemplu, câteva rânduri din scrisoarea pe care Cornelia Naum mama escrocului Ponta, i-o trimite Nadiei Pandrea la Paris, la 17 martie 1991: “Şi mi-am amintit cu o imensă plăcere şi bucurie de seară de la Montparnasse şi am simţit nevoia de a-ţi trimite sentimentele mele de recunoştinţă pt. uşa pe care mi-ai deschis-o, oferindu-mi de două ori şansa de a fi la Paris”.
Pentru ca, mai la vale, să încerce să justifice dispariţia neaşteptată a măgădăului Ponta din casă în care fusese găzduit la Paris şi din care plecase ca din gară, cu două geamantane pline cu lucruri furate de la cei care-i oferiseră ospitalitate. Zice, deci, plină de candoare, escroaca Cornelia Naum (Bebi), mama zulitorului Ponta: “Cred că este momentul de a cere cele mai sincere scuze familiei Georgescu (gazda pariziană a doamnei Nadia Pandrea) şi chiar şi ţie pentru plecarea neanunţată a lui Victor, însă vă rog să mă credeţi că s-a hotărât f. brusc (în ciuda repetatelor apeluri) şi a acţionat f. rapid, parcă cu teamă (!!!) să nu-l determine ceva să se răzgândească”.
Avea de ce să se grăbească, pramatia! Dacă l-ar fi reclamat chiar Nadia Pandrea, pentru lucrurile furate din casă, cine l-ar mai fi salvat pe şpringarul Ponta din mâinile Poliţiei franceze? Pe de altă parte, însăşi mătuşa delincventului Ponta, profesoara universitară agramată Veronica Nacea, încerca să adoarmă suspiciunile pariziene, punându-i un diagnostic cât mai apropiat de realitate netrebnicului nepot, cu care ea însăşi colaborase la furtul Vilei Pătrăşcanu. Iată ce-i scrie ea la Paris Nadiei Pandrea, la 22 octombrie 1991: “Bebi (mama lui Victor Ponta) cu afacerile şi cu necazurile, Ninel (tatăl lui Victor Ponta) bolnav de cancer şi cu un picior în ghips (…) cel puţin perspectiva de a lăsa casa lui Victor e clară (mereu obsesia caselor de chilipir). Victor este foarte dur. Bebi se luptă cu viaţa pe fondul zilelor numărate (la propriu) ale lui Ninel şi al sadismului (exact cum scriu) lui Victor faţă de taică-său…”.
Iată, deci, portretul pitecantropului penal Ponta: hoţ de drumul mare, şarlatan de anvergură internaţională (jaful Vilei Pătrăşcanu, la care a contribuit din plin, a fost pus la cale la Paris!) şi, pe deasupra, sadic cu propriul tată, aflat pe patul de moarte, căruia el îi grăbeşte sfârşitul, pentru a-i moşteni apartamentul!
Pentru a întregi profilul lui Ponta, şi pentru a-l descrie ca pe un personaj cu adevărat odios s-a mai menţionat şi contribuţia sa în sinuciderea, în cârdăşie cu alţi mafioţi din justiţie, fostului său coleg şi prieten din Procuratura Generală, Cristian Panait.
Mărturia mătuşii celui dispărut, despre ultimele cuvinte ale sinucigaşului, înainte de a se arunca în gol (“Câinele Ponta m-a ucis”), este un fapt pe cât de notoriu, pe atât de revoltător. Ca şi adulterul, în văzul întregii lumi, cu Daciana Sârbu.
Ca şi manifestările lui de om nebun, care se-mbată şi face ca porcul, ţopăind cu măru-n gură pe la orgiile şeptelului pesedist. Dar cine să ia act de toate acestea, când mărul – nu cel din gura declasatului Ponta, ci acela din fruntea partidului-stat PSD – e putred până-n ultima lui sămânţa? Acest derbedeu, acest hoţ de apartament, acest escroc transfrontalier, acest părtaş la rapt şi la crimă, acest decăzut moral, acest impostor şi, nu în ultimul rând, acest avorton uman, cu gena răului înscrisă pe faţa lui de mongoloid spân, este băgat tocmai acum în faţă, ca lider al PSD, când se vorbeşte mai mult ca oricând despre curmarea jafului naţional şi instaurarea domniei legii.
Cine să facă asta? Banditul Ponta? Sadicul Ponta? Penalul Ponta – o monstruozitate umană, un individ lombrozian, care batjocoreşte ideea de înalt demnitar în slujba ţării, de apărător al drepturilor şi al libertăţilor lor, de garant al intrării noastre în rândul popoarelor civilizate…”
… am citat doar o parte dintre datele presărate în spaţiul public de către agenţii din presă ai lui Traian Băsescu, al cărui agent şef, în spaţiul politic, este “acoperitul” Eugen Nicolicea… cel care acum vrea să-i prostească şi pe buzoieni, cerşindu-le votul, pentru a-şi continua cariera de şarpe strecurat la vârful puterii de stat a României, în beneficiul năpârcilor din Clanul său şi al Elenei Udrea.

6 COMENTARII

  1. Nicolicea zis si „Distrugatorul din Mehedinti” securist de a lui Basescu.un adevarat Traseist politic care vine sa candideze sub sigla USL dupa ce l-a denigrat si l-a injurat pe Victor Ponta.

  2. du-te invartindu-te! suntem cu ochii pe tine, nicolicea, chiar crezi ca daca te-ai dat cu USL o sa fii votat? du/te incet dar sigur, inapoi la mehedinti cu tine. ce meserie are asta, ca are 5 mandate, are poza alb negru pe saitul camerei, va dati seama de cand e asta parlamentar??? inapoi la ai tai,pa

  3. nicolicea ca nicolicea,securist cum ziceti voi,dar cu ponta cum ramane?..aurolac povesteste singur,sadic spune matusi-sa,hot confirma nepoata petrescanului,….si atunci unde-i minciuna si cine-i mincinosul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.