Social democrații caută să de exemple de unitate în aceste zile premergătoare campaniei electorale însă nu tot timpul le și iese. Primarul Constantin Toma, de exemplu, mai are momente în care nu este neapărat pe aceiași lungime de undă cu cea a partidului din care face parte și  nu se sfiește să o recunoască.

Joi, senatorul Lucian Romașcanu a adus în discuție problema Băncii de Gene de la Buzău spunând că liberalii buzoieni încearcă acum să își aroge anumite merite în sprijinirea înființării acesteia când exact Guvernul liberal este cel care se opune din răsputeri acestei înființări.

„Vedem la PNL o exagerare și sperăm să fie ultima. PNL a blocat cu tot ce a putut înființarea Băncii de Gene și aflăm acum că dumnealor susțin și noi nu prea. Toate acțiunile noastre sunt știute și nu cred că buzoienii vor crede aceste lucruri transmise de la tribuna candidatului lor la Senat pe această temă”, a spus Lucian Romașcanu.

În replică, de la aceiași masă Constantin Toma a declarat că are o poziție divergentă față de colegul său de partid.

”Am fost la două emisiuni TV și am lăudat inițiativa lui Vlad Pufu pentru că nu contează cine susține un proiect național și local. Îl rog chiar pe domnul Pufu să facă acum intervenții la domnul ministru Adrian Oroș și sunt convins că ar câștiga foarte multe voturi care decât să meargă la PMP mai bine să meargă la PNL”, a spus Constantin Toma.

În final, senatorul Romașcanu l-a rugat pe Toma să renunțe a mai fi agent electoral pentru candidații altui partid: „Rugămintea mea către domnul primar este să nu le mai spunem numele oamenilor în conferințe și oamenii să își plătească promovarea dacă au nevoie de ea pentru că suntem partid social-democrat și nu avem resurse.”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.