DN 10 exercitiu

Drumul național 10 care face legătura între Buzău și Brașov va fi restricționat, joi, timp de o oră și jumătate din cauza unui exercițiu de alarmare publică şi de intervenţie în caz de avarie la barajul Siriu organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
Pentru informarea șoferilor vor fi instituite puncte în care poliţiştii vor acţiona pentru informarea şi îndrumarea corespunzătoare a conducătorilor auto care se deplasează către Braşov, în localitatea Poieni și în localitatea Siriu.
Astfel, din localitatea Poieni șoferii își vor putea continua drumul către Brașov pe DJ 102B, către Vălenii de Munte prin judeţul Prahova în timp ce în localitatea Siriu, va fi instituit un punct de blocare, în care poliţiştii vor opri toate autovehiculele ce se deplasează către Braşov. În mod similar se va proceda în localitatea Întorsura Buzăului din judeţul Covasna, unde poliţiştii vor informa corespunzător conducătorii auto care se deplasează către Nehoiu.
Pentru prevenirea implicării în incidente, conducătorii auto sunt rugaţi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor rutieri şi să respecte celelalte reguli privind circulaţia pe drumurile publice.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.