marijuana_or
Doi adolescenți de 16 ani, elevi la licee din Buzău, au fost prinși marți seară, în jurul orei 23.00, în timp ce încercau să vândă câteva pliculețe cu prafuri albe, posibil droguri.
Cei doi tineri au fost surprinși de polițiștii locali în timp ce se aflau în zona Liceului Alexandru Marghiloman din Buzău și încercau să plaseze prafurile unui alt adolescent.  Elevii aveau asupra lor, potrivit reprezentanților Poliției Locale, 3 pliculețe care conțineau un praf alb și pe care ar fi încercat să le vândă. Inițial, unul din adolescenți le-a declarat polițiștilor locali că în respectivele pliculețe se află etnobotanice, pentru ca ulterior să revină asupra precizării și să spună că praful ar fi marijuana. Nici oamenii legii nu exclud ipoteza potrivit căreia  în pliculețele respective se aflau droguri, însă pentru un verdict clar e nevoie de analize de laborator.
Cazul a fost preluat de polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate Buzău care trebuie să stabilească dacă cei doi elevi încercau să vândă droguri ori în plicuri se afla orice alt praf. Dacă se va demonstra că este vorba despre stupefiante pe care cei doi adolescenți încercau să le plaseze cuiva, polițiștii mai trebuie să stabilească și dacă aceștia sunt la prima faptă de acest gen ori sunt cu ștate vechi în acest domeniu, dar și de unde făceau ei rost de droguri.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.