UPDATE 17:00: Se ridică restricțiila de pe Dn 2 C Buyău-Padina Slobozia Rămâne închis DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila.

UPDATE: 16.15: Se ridică restricția de 3,5 tone pe DN 2 B Buzău-Brăila. Se mențin restricțiile pe DN 2 C Buzău-Padina-Slobozia  iar DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila rămâne închis pentru toate tipurile de mașini.

UPDATE: În jurul orei 15.00, autoritățile au decis închiderea Dn 2 B Buzău-Brăila, pentru mașinile mai grele de 3, 5 tone, măsura fiind valabilă și pentru DN 2 C Costești-Padina.

DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila se închide din nou. Iniţial, autorităţile buzoiene au luat decizia de a restricţiona accesul autovehiculelor mai mari de 3,5 tone, după care, la circa jumătate de oră, s-a luat hotărârea de a bloca şoseaua pentru toate tipurile de maşini.
Potrivit comisarului Florina Crucianu de la IPJ Buzău, circulaţia pe DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila s-a închis din cauza vântului care suflă cu putere foarte mare şi care viscoleşte zăpada. Pentru că exista riscul producerii de noi blocaje, aşa cum s-a întâmplat săptămâna trecută, poliţiştii au decis ca şoseaua care leagă Râmnicu Sărat de Brăila, să rămână închisă până când vântul se mai domoleşte iar drumarii pot degaza şoseaua de zăpada adusă de pe câmp.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.