Cel mai important drum care tranzitează județul Buzau, Drumul European 85, a fost închis în întregime pe raza județului Buzau. Autoritățile au încercat și au reușit să mențină deschisă porțiunea de șosea dintre Buzău și limita cu județul Vrancea doar până la ora 13.00, atunci când s-a luat decizia închiderii și a tronsonului de drum către Vrancea care fusese menținut deschis.
Porțiunea de drum european care face legătura între Buzău și județul Ialomița a fost închisă încă de la primele ore ale dimineții iar drumarii nu pot acționa pentru a reda drumul circulației publice din cauza vântului puternic care ia zăpada de pe camp și o așterne, din nou, pe carosabil.

1 COMENTARIU

  1. […] Cel mai important drum care tranzitează județul Buzau, Drumul European 85, a fost închis în întregime pe raza județului Buzau. Autoritățile au încercat și au reușit să mențină deschisă porțiunea de șosea dintre Buzău și limita cu județul Vrancea doar până la ora 13.00, atunci când s-a luat decizia închiderii și a tronsonului de drum către Vrancea care fusese menținut deschis. Porțiunea de drum european care face legătura între Buzău și județul Ialomița a fost închisă încă de la primele ore ale dimineții iar drumarii nu pot acționa pentru a reda drumul circulației publice din cauza vântului puternic care ia …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.