DN2 E85, surpat la Râmnicu Sărat. O mașină a rămas captivă în craterul format

2
1340

Drumul european 85 s-a surpat, azi-noapte, pe raza municipiului Râmnicu Sărat într-o zonă unde a existat cândva un beci. Asfaltul s-a surpat pe o suprafață destul de mare iar o mașină care era parcată a căzut în craterul format. Polițiștii au înconjurat zona și au anunțat factorii responsabili, în prezent la fața locului fiind așteptată o echipă de la Muzeul Județean pentru a vedea dacă nu cumva zona este una istorică.

Primarul municipiului Râmnicu Sărat a declarat ca a dispus efectuarea unei anchete pentru a vede cine se face vinovat de acest incident. Fie este vorba de traficul greu, fie este vorba de lucrările efectuate în zonă în urmă cu doi ani de către operatorul de apă. Edilul Sorin Cîrjan dă asigurări că cei vinovați vor fi trași la răspundere.

Revenim !

2 COMENTARII

  1. Pai cand sa facut asfaltul acolo nu sa facut nici un studiu de fezabilitate , hai sa spunem ca nu sa facut chiar la inceput dar pe parcurs la urmatoarele asfaltari , nu a fost nici un semn ca pamantul se va surpa ?!

  2. Era de asteptat sa se intample asa ceva,ptr.ca nefiind in specialitate atunci cand se lucra la acele blocuri din zona stanga si dreapta ma intrebam cand oare se vor scuifunda ?Ma intrebam deoarece deasupra acelui beci nu era umplutura mai mare de 1,5 – 2 metri ,si materialul ce a fost folosi trebuia tasat prin folosirea unor jeturi de apa,care ar fi consolidat terenu.Nu mai sant in viata cei de la ICMJ,care au lucrat acolo,dar poate fi intrebat si tras la raspundere fostul Viceprimar Ion Stanciu,care se lauda ca tine loc de Arhitect el fiind de fapt lacatus Mecanic.Se lauda in Sedintele de analiza cu o multime de rezultate,iar Primaru de atunci Dl.Radu Gheorghe ii spunea stati jos caci de la Ion Creanga si pana azi esti cel mai bun povestitor.Avem in oras mai multe zone vulnerabile cum ar fi sub BRD–si Politia Comunitara,in piata unde a fost Hanul ptr.comerciantii din piata azi Restaurantul Dl.Meirosu Ion.E bine de stiut ca in spatele Primariei pana in gardul Jandarmeriei sa produs o scufundare a terenului formandu-se un crater cu diametrul de 5 – 6 m acolo se gasea o arhiva peste care sa turnat zeci de basculante de balast ,ar putea orcand,dar noroc nu se circula cu masini de mare tonaj.Sunt sigur ca vom mai avea surprize neplacute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.