După episodul din iarnă în care buzoienii racordați la serviciile Regiei Autonome Municipale au rămas fără căldură istoria se repetă. Astfel, în plină vară buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire, rămân fără apa caldă menajeră. Anunțul a fost făcut de Regia Autonomă Municipală, cea care furnizează aceste servicii în sistem centralizat buzoienilor care nu și-au montat încă surse alternative de încălzire dar care, anunță că vina pentru iminenta sistare a apei calde aparține Ecogen Energy, societate care livra practic către RAM apa caldă și agentul termic necesar încălzirii.

Iată mai jos anunțul Regiei Autonome Municipale:

 

COMUNICAT

         Aducem la cunoștința buzoienilor racordați la sistemul centralizat de incalzire, că prin  notificarea transmisă de ECOGEN ENERGY(CET) către Regia Autonomă Municipală RAM Buzău se anunță sistarea furnizării apei calde menajere, începând cu 17 august 2019.

Facem precizarea că ne aflăm, din nou, în aceeași situație ca în 2 aprilie 2019 când, în mod abuziv, ECOGEN a sistat furnizarea agentului termic, chiar dacă RAM Buzău era cu plățile la zi și toate clauzele contractuale respectate.

Ne exprimăm totuși speranța ca acest abuz, să nu se repete și de aceasta dată.

Imediat dupa oprirea încălzirii începând cu 2 aprilie 2019, Primăria municipiului și RAM Buzău au luat măsuri pentru găsirea soluțiilor alternative necesare asigurării apei calde și a încălzirii pentru apartamentele și instituțiile rămase racordate la SACET, în cazul în care se va proceda la fel.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de acest context și vă asigurăm că se depun eforturi pentru asigurarea acestui serviciu către buzoieni.

 

Director General RAM

                                                        Aurel Gubandru

În prezent Regia Autonomă Municipală mai contabilizează aproximativ 10.000 de abonați care, dacă nu se găsește o rezolvvare, vor rămâne, din week-end, fără apă caldă la robinete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.