Consiliul Județean Buzău a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre ce vizează Documentația de atribuire a Contractelor de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean prin curse regulate, la nivelul județului Buzău. Timp de 30 de zile cei interesați pot veni cu propuneri care vor fi luate în considerare de autoritatea județeană în momentul în care proiectul va fi supus la vot.

„Consiliul Județean Buzău supune dezbaterii publice proiectul de hotărâre pentru aprobarea Documentației de atribuire a Contractelor de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean prin curse regulate, la nivelul județului Buzău.

Proiectul de hotărâre poate fi studiat pe site-ul instituției la http://cjbuzau.ro/…/Proiect-de-hot%C4%83r%C3%A2re-nr…

Până la data de 10.12.2021 așteptăm propuneri, sugestii, recomandări privind acest proiect de hotărâre în format electronic pe adresa de e-mail cjbuzau@cjbuzau.ro, prin poștă pe adresa: Consiliul Județean B:uzău, Buzău, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 48, jud. Buzău sau la sediul autorității publice, între orele 08:00 – 16:00.

Documentația cuprinde și programul de transport județean pentru următorii 6 ani.”, a anunțat pe pagina sa de Facebook vicepreședintele CJ Adrian Petre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.