politie noaptea
Doi bătrâni de 83 și 84 de ani, soț și soție au fost tâlhăriți în plină noapte de un individ mascat care a dat buzna în locuința acestora din comuna Gherăseni. Agresorul a intrat în locuința celor doi imediat după lăsarea întunericului cu fața acoperită și mănuși în mâini pentru a nu lăsa nici o urmă și le-a cerut acestora să îi dea toți banii altfel îi va omorî în bătaie. Cei doi au scăpat cu viață doar după ce i-au spus individului unde sunt banii.
„Adat buzna peste noi si nu a vrut decât banii. Ne-a luat pensia pe care am avut-o sub pernă că abia o luasem adică vreo 12 milioane”, a declarat bătrâna tâlhărită.
Agresorul a fugit cu cei 1.200 de lei și s-a făcut nevăzut iar cei doi bătrâni au ajuns la spital unde au fost internați cu răni grave la față. Anchetatorii au ajuns la fața locului și au luat urma suspectului însă până acum nu au dat de urma sa.
O vecină a povestit cum i-a găsit pe cei doi bătrâni și cum a chemat poliția.
“A intrat cineva peste ei și i-a bătut, i-a făcut mar. În dormitorul lor este numai sânge pe perna, pe pat, pe geamuri, peste tot. A fost foarte rău”, a declarat Elena Poncea vecina celor doi bătrâni tâlhăriți.
De asemenea, vecinii cred că atacatorul trebui să fie o persoană care îi cunoștea pe cei doi și care știa că există bani în casă. Cele două victime sunt cunoscute în sat ca fiind oameni gospodari și își luaseră de curând pensia.
„E clar, a venit la sigur după bani. Altceva ce sa ia de la doi moși? Daca era altceva intra direct în grajd, lua animalul, lua ce a avea nevoie. Eu cred totuși că era cineva care îi cunoștea”, a declarat Dănuț Dumitru un localnic din Gherăseni.
Polițiștii au lucrat toată noaptea pentru a da de urma agresorului însă căutările au fost fără succes Criminaliștii au strâns amprente și i-au audiat pe toți cei care l-ar fi putut descrie pe tâlhar.
“De la sediul inspectoratului s-a deplasat o echipa operativa pentru cercetarea la fata locului, pentru identificarea autorului iar in cauza s-a întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Doinița Mihalache.
Plini de răni la cap și la față cei doi bătrâni au fost transportați la Spitalul de Urgenta cu ambulanța. Medicii le-au acordat îngrijiri medicale și spun că sunt în afara oricărui pericol. Daca va fi prins, agresorul lor ar putea fi acuzat de tâlhărie sau chiar tentativa de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.