Mircea SUTEU
Încă un post de conducere scos la concurs în cadrul Spitalului Județean Buzău. Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Buzău organizează examen în vederea ocupării funcției de șef de secție Obstetrică-Ginecologie I din cadrul Maternității, secție exterioară a celei mai mari unități spitalicești buzoiene.
Potrivit site-ului Spitalului Județean Buzău, concursul va avea loc în data de 23 martie 2015, date privind bibliografia pentru cei care vor să se pregătească în vederea susținerii examenului fiind menționate deja on-line. Concursul va consta într-un interviu, o probă scrisă și una practică.
În prezent, secția de Obstetrică-Ginecologie I din cadrul Maternității este condusă de dr. Mircea Șuteu în timp ce secția de Obstetrică –Ginecologie II este coordonată de medicul Dorin Neacșu. Șuteu este pe acest post interimar de la momentul decesului doctorului Mușat Doboș, care a ocupat funcția de șef al secției de Obstetrică-Ginecologie I.
Cel mai probabil, medicul MIrcea Șuteu se va înscrie la concurs pentru a prelua cu acte în regule funcția pe care o ocupă interimar de cîțiva ani buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.