Ambele trupe care au în componență buzoieni s-au calificat în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016. Atât Teodor Manciulea cu trupa Dream Walkers, cât și Georgian Mărgărit cu Vanotek și The Code vor fi prezenți pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare în data de 6 martie când va fi desemnat cel care va reprezenta România în concursul de la Stockholm.
Dream Walers care îl are în componență pe Teodor Manciulea a fost desemnată de juriul de specialitate alături de Ovidiu Anton, Florena şi M I H A I în timp ce Vanotek feat. The Code & Georgian, precum şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ au fost votaţi de public.
Dream Walkers au obţinut, în urma votului juriului, 47 de puncte. Cei patru tenori pe care compozitorul Cristi Faur îi îndrumă şi pentru care a compus piesa Let It Shine au cules aplauze la scenă deschisă din partea publicului băimărean. Juriul a fost de asemenea impresionat de interpretarea lor, dar le-a reproşat lipsa unui show pe măsura interpretării şi compoziţiei.

Totodată, 984 de voturi din partea publicului i-au trimis pe Vanotek feat. The Code & Georgian în finala concursului Eurovision România. „I’m Coming Home e o piesă foarte modernă, bravo, felicitări, dar show-ul poate fi îmbunătăţit”, a comentat Zoli Toth.
„Piesei îi lipseşte un lucru esenţial – refrenul, cu care să plec din sală. E modernă, am remarcat-o de la preselecţie”, a venit cu completări Horia Moculescu.
Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, are loc duminică, 6 martie iar publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockholm, dintre cele 6 piese rămase în concurs. Finala va fi transmisă în direct de postul național de televiziune.

Cine credeți că va reprezenta România în finala Eurovision de la Stockholm?

  • Vanotek feat. The Code & Georgian (38%, 16 Votes)
  • Dream Walkers (21%, 9 Votes)
  • Ovidiu Anton (17%, 7 Votes)
  • Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ (17%, 7 Votes)
  • Mihai (5%, 2 Votes)
  • Florena (2%, 1 Votes)

Total Voters: 42

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.