Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău
Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău

Două persoane aspiră la funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Buzău: Daniela Palcău, cea care se află în prezent pe postul de adjunct al generalului IȘJ și profesorul de istorie Dumitru Săndulache, de la Colegiul Agricol. Cum perioada de înscriere la examen s-a terminat, lista e bătută în cuie, dosarele celor doi candidați fiind trimise deja spre analiză la Ministerul Educației.
Tot reprezentanții Ministerului Educației sunt cei care vor stabili data la care se va susține examenul pentru ocuparea funcțiilor de inspectori generali adjuncți ai inspectoratelor de la nivelul întregii țări.

Primele examene au fost susținut recent de cei care au râvnit la posturile de inspectori generali, în jurul acestui concurs fiind generat un scandal național.
Numeroși candidați au dat înapoi în fața subiectelor de examen, retrăgându-se din bătălie, invocânt motive personale sau de sănătate, motive în spatele cărora a stat însă neștiința de a răspunde chestionarului. Odată retrași în acest mod din examen, candidaților nu li s-au mai evaluat lucrările, scăpând de rușinea de primi note de 2, 3 sau 4.
La Buzău, pentru postul de general al IȘJ au râvnit trei candidați, însă nici unul nu a trecut de examen, astfel că pe post se află în continuare Geta Burducea, deși ea este una dintre cei retrași din examen. Cel mai probabil, Geta Burducea va rămâne cu delegație șef al IȘJ Buzău până la organizarea unui nou concurs ori, dacă acesta nu va fi programat curând, până la finele anului școlar curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.