daniela
În urma unei mobilizări exemplare a oamenilor cu suflet, fie ei mai cu dare de mână ori simpli cetățeni pentru care orice leuț contează, Daniela Vlădoiu, tânăra de 27 de ani, diagnosticată cu cancer, a putut pleca spre spitalul din Turcia unde medicii i-au dat o șansă la viață.
Buzoianca, mamă a unui copilaș de 3 ani, a plecat spre Turcia cu o ambulanță privată, ale cărei costuri au fost mult diminuate tot grație unor oameni cu suflet mare, care nu au putut rămâne insensibili la drama tinerei, ce visează doar să-și vadă copilul crescând.
Femeia va ajunge pe mâna unor medici de la spitalul Anadolu, specialiști care știu deja problema buzoiencei și care i-au dat şanse la viață, după ce doctorii din România i-au spus că nu mai are de trăit decât o lună.
În Turcia, Daniela va fi supusă unor investigaţii amănunţite cu ajutorul unor aparate medicale performante. Va urma un tratament care să o pregătească pentru operație, iar apoi intervenția chirurgicală care îi poate salva viața, o operație de scoatere a tumorilor ce-i macină trupul firav. O operație pentru care familia nu are însă suficienți bani, astfel că, din nou, va fi nevoie de sprijinul semenilor.
Pentru ca deznodământul acestei povești de viață să nu fie unul tragic puteți face donaţii în conturile:

RON: RO68BTRLRONCRT0275831901
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901
Codul Swift: BTRLRO22
VLADOIU DANIELA

Detalii găsiţi şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SansaLaViataPtDaniela?fref=ts

Povestea Danielei Vlădoiu este extrem de tristă și de cutremurătoare. Tânăra de 27 de ani a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în urmă cu nici un an. A fost operată dar boala a fost mai puternică și s-a instalat din nou, afectând alte organe. Tumorile s-au dezvoltat rapid în abdomenul femeii ai cărei rinichi erau și ei măcinați de cancer. Apoi, medicii i-au depistat Danielei mai multe cheaguri de sânge pe artera plămânului, fiind momentul în care nu tinerei nu i s-a mai dat nici o șansă la viață.
Daniela are un băiețel de 3 ani pe care speră să-l poată vedea crescând. E motivul pentru care ea luptă din răsputeri cu boala și ține cu dinții de viață. Pentru asta însă, tânăra mamă are nevoie și de noi toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.