Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii DIICOT Buzău, după ce, la finele lunii iulie, au răpit o femeie de 30 de ani din Constanţa şi au adus-o la Râmnicu Sărat pentru a o exploata sexual. Femeia a profitat de ocazie și a abordat un echipaj de poliție care a ajutat-o să scape de cele două persoane care o răpiseră.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe data de 1 august, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Buzău au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de două persoane, pentru comiterea infracţiunii de trafic de

Oamenii legii au stabilit că pe data de 30 iulie, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla pe centura municipiului Constanţa, o femeie a fost luată împotriva voinţei sale de către cele două persoane, prin folosirea de violenţe fizice şi verbale, şi transportată în municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost adăpostită la o pensiune, în scopul exploatării sexuale.

Ulterior femeia a fost transportată în zona unei staţii Peco din municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost obligată să întreţină relaţii sexuale contra cost cu două persoane, în schimbul sumei de 100 lei, iar banii au fost însușiți de unul dintre răpitori.

În dimineața zilei de 31 iulie cele două persoane au transportat femeia din nou femeia în aceeaşi zonă însă de această dată femeia a abordat un echipaj de Poliţie ce se afla în patrulare, şi astfel a reuşit să scape de cele două persoane care urmează a fi prezentate joi Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.