Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu” și-a redeschis porțile în noul spațiu din Galleria Mall

0

Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean și-a reluat, vineri, activitatea în noul spațiu situat în Galleria Mall. Biblioteca cu fondul de carte aferent va funcționa aici pe o perioadă de 47 de luni până când se va finaliza reabilitarea sediului situat pe bulevardul Unirii plus cinci ani de monitorizare, spațiul fiind închiriat de Consiliul Județean în urma unei licitații.

La ceremonia de deschidere a bibliotecii în noul spațiu au participat, vineri, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, generalul Gheorghiță Vlad, consilieri, angajați din carul CJ și ai bibliotecii dar și cititori în căutarea cărților de care au nevoie sau din simplă curiozitate pentru a vedea noul spațiu în care va funcționa instituția.

„Astăzi e o zi deosebită pentru că este un gest de normalitate, trebuia să se întâmple acest lucru și chiar dacă au fost îndoieli la capătul unei munci fantastice Biblioteca „Vasile Voiculescu” își redeschide porțile pentru cei interesați într-un spațiu adecvat pentru activitatea bibliotecii. Și chiar dacă spațiul de aici este unul deosebit eu sper că în scurt timp Biblioteca să se întoarcă la locul ei într-o clădire de patrimoniu, reprezentativă și la nivel național. Mulțumesc efortului conjugat al celor din CJ care s-au ocupat de tot ceea ce a însemnat mutare dar și realizarea proiectului de reabilitare și în primul rând  armatei care ne-a ajutat cu mutarea fondului de carte”, a spus președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

Noul spațiu în care va funcționa biblioteca județeană are o suprafață de 1305 metri pătrați și este situat la etajul 1 al centrului comercial Galleria Mall lângă cinematograf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.