Un incendiu de proporții a izbucnit, în această seară, în jurul orei 18.00, într-o gospodărie din localitatea Căldărăști, Pogoanele. Din primele informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, doi copii ar fi pierit în flăcări. Este vorba despre un copilaș de un an și patru luni  și de un altul de 4 ani.
Revenim cu detalii!

UPDATE: Potrivit informațiilor de la fața locului, incendiul în care au murit cei doi copii a izbucnit la o colibă amenajată în mijlocul câmpului, la Căldărăști. Cele două victime erau surori și aveau un an și patru luni  și, respectiv, 4 ani. Se pare că părinții celor doi copii sunt văcari în sat iar pe timp de vară locuiau în coliba amenajată în mijlocul câmpului. În fața acestei colibe, oamenii amenajaseră un fel de sobă la care găteau. Părinții fetelor nu se aflau acasă în momentul în care a pornit incendiul. Acum, coliba este scrum iar corpurile celor două micuțe sunt carbonizate. Pompierii au ajuns la fața locului și încearcă, împreună cu polițiștii și procurorii, să stabilească de la ce a pornit incendiul. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, fie focul a fost provocat din interior, fie cineva a provocat incendiul.  Deocamdată, cu părinții celor două victime nu se poate vorbi, cei doi fiind în stare de șoc. În plus, se pare că mama copiilor ar avea probleme psihice.De altfel, se pare că cele două micuțe ar fi fost închise în bordei în momentul în care a izbucnit incendiul. Părinții neagă varianta însă anchetatorii susțin exact contrariul. Ancheta, la fața locului, este în plină desfășurare.

UPDATE: Potrivit adjunctului șefului ISU Buzău, Dan Manciulea, cel mai probabil focul a  izbucnit după ce fetița de 4 ani s-ar fi jucat cu o sursă de aprindere, cel mai probabil, cu un chibrit.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.