elevi examen bac admitere-3De astăzi au inceput adevaratele emoții pentru elevii buzoieni care au terminat liceul, si care au sustinut în această dimineata prima proba a examenului. Este vorba de proba scrisă la limba româna, probă la care au fost așteptați sa participe 3.430 de absolvenți, dintre care 363 sunt din promoțiile anterioare.
În cele 11 centre de examen din județ, prima proba a examenului s-a desfășurat fără probleme majore, cu excepția a doua cazuri de tentativa de fraudă, depistate la Râmnicu Sărat. Protagoniști au fost doi elevi care au fost prinși având asupra lor copiuțe și, prin urmare, au fost imediat eliminati din examen.
Unul dintre ei a fost prins la centrul de examinare de la liceul Alexandru Vlahuță, iar celălalt la centrul de la liceul Ștefan cel Mare, iar pentru ei, examenul de bacalaureat s-a sfârșit aici.
Aceasta întrucât, conform regulamentului de desfășurare, sancțiunea pentru fraudă sau tentativă de fraudă este eliminarea din examen, cei doi nemaiavând dreptul sa susțina vreo altă probă în aceasta sesiune.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.