Cristinel ROMANESCUUnul dintre punctele importante aflate pe ordinea de zi a ședintei de azi a Consiliului Județean l-a constituit proiectul de hotarare privind eliberarea din funcția de vicepreședinte a liberalului Cristi Romanescu, ca urmare a solicitării exprese adresate de acesta.

Romanescu a anunțat în urmă cu câteva zile ca demisionează din aceasta funcție, pentru a demonstra astfel ca unele acuze venite din partea colegilor de partid, privind un așa-zis pact încheiat între acesta și consilierii PSD din tabăra adversă, sunt nefondate.

Pentru ca mandatul său in funcția de vicepreședinte al CJ sa înceteze oficial, era nevoie de o hotarăre în acest sens aprobată in ședinta de azi, iar acest lucru s-a și întâmplat.

La ședinta a fost prezent si prefectul George Sava, iar la momentul votului referitor la acest proiect de hotarare, consilierii PSD s-au abținut, la fel si cei ai UNPR si PP-DD, astfel ca nu a fost intrunit numărul necesar de voturi eliberarii din funcție a vicepreședintelui demisionar.

In final, proiectul a fost respinst și astfel, Cristi Romanescu rămâne in funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean cu largul concurs al consilierilor PSD.

La scurt timp dupa ședința de azi, Critsti Romanescu a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că „prin votul de astăzi, adversarii politici din PSD au apelat la un joc politic. Exploatând un vid legislativ, membrii PSD ai Consiliului Județean pot recurge la infinit la această măsură, având în vedere faptul că cele două treimi, necesare pentru eliberarea mea din funcție, nu pot fi întrunite în contextul actual. Susțin faptul că demisia este un act unilateral de voință, este fermă, și nu sunt dispus să dau curs acestui joc, care are un singur scop, și anume acela de a destabiliza Partidul Național Liberal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.