Gary Humphrey şi Bill Wu, gazdele unei noi emisiuni ce urmează să fie difuzată de Discovery Channel din data de 4 septembrie sub denumirea „2 nebuni pe 4 roţi/ One Car Too Far”, vor veni la Buzău cu ocazia „Discovery OFF road trial”, competiţie de off road care va avea loc pe 8 septembrie, la Sărata Monteoru.

Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice şi expert în supravieţuire, şi Bill Wu, pasionat de maşini, sunt gazdele noii emisiuni „2 nebuni pe 4 roţi” de pe Discovery Channel şi vor veni în România cu ocazia „Discovery OFF road trial”. Organizată de Off Road Bucovina, cu sprijinul Discovery Channel, competiţia se adresează tuturor iubitorilor de aventură pe patru roţi, intrarea şi participarea fiind gratuite.
Cei doi prezentatori Discovery vor da startul competiţiei şi vor fi gazdele întregului eveniment, împărtăşind din experienţele lor din timpul filmărilor pentru emisiunea „2 nebuni pe 4 roţi”.
Show-ul „2 nebuni pe 4 roţi” combină pasiunea pentru maşini şi cea pentru supravieţuire într-o singură emisiune, urmărindu-i pe Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice, şi pe Bill Wu, mare pasionat de maşini, în tot felul de locuri incredibile unde sunt nevoiţi să înfrunte forţele naturii, alaturi de masina lor, Ruby.
Primul episod va putea fi urmărit pe Discovery Channel pe 4 septembrie, de la ora 22.00, urmând ca serialul să fie difuzat în fiecare marţi, la aceeaşi oră.

În fiecare episod, cei doi sunt aruncaţi într-un alt loc din sălbăticie, cu o maşină care nu e neapărat echipată pentru a face faţă terenului respectiv. Se ajunge astfel la combinaţia perfectă, căci unul ştie să conducă, iar celălalt cum să supravieţuiască. Neavând la dispoziţie drumuri asfaltate sau provizii adevărate, cei doi trebuie să se bazeze doar pe instinct şi pe experienţa proprie pentru a ieşi la liman.

Trecând de la un vârf de munte cu pante abrupte şi temperaturi aproape de îngheţ la vegetaţia densă şi umezeala junglei, Gary şi Bill folosesc resursele limitate pe care le au la îndemână, pentru a transforma o maşină obişnuită într-un vehicul robust, capabil să îi treacă peste, pe sub sau prin orice obstacol întâlnit în cale. Pe parcursul a trei zile, ei folosesc diverse tehnici de supravieţuire şi ponturi mecanice deloc convenţionale, ca să îşi poată continua călătoria. De exemplu, nu şovăie când trebuie să îmbine piese ale maşinii ca să îşi improvizeze arme de vânătoare sau să folosească o coajă de ou ca să sigileze o fisură a radiatorului maşinii. Fiecare episod se încheie cu o cascadorie specială, la un pas de moarte, prin care cei doi dau dovadă de geniu mecanic, măiestrie în condus şi foarte mult noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.