profesor
Doliu în învățământul buzoian. A murit profesorul Petru Pria, unul dintre cei mai renumiți și iubiți dascăli ai Râmnicului. Petru Pria avea 62 de ani și era profesor de educație fizică și sport, renumit totodată pentru faptul că era unul dintre puținii antrenori de oină ai Buzăului.
El a predat la Liceul Teoretic ”Ștefan cel Mare” timp de aproape trei deceniiiar de-a lungul carierei sale, profesorul Pria a fost și inspector școlar de educație fizică și sport. Dincolo de asta, dascălul a fost unul dintre cei mai iubiți de către elevii de la Liceul Ștefan cel Mare. o demonstrează multitudinea de mesaje de condoleanțe care au umplut pagina de Facebook a Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare”/
”Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule diriginte! Nu vă vom uita niciodată. Ați fost un om deosebit!”, o fostă elevă.
„Am primit cea mai dureroasa veste din ultimul timp…persoana,care de-a lungul celor 4 ani de liceu mi-a fost atât mie, cat si colegilor de clasa ca un părinte…in aceasta dimineața s-a stins din viața lăsând in urma multe lacrimi si dureri in suflet. A fost o persoana deosebita, de la care am avut multe de învățat si la care, de fiecare dată, găseam un spriji moral nemaiîntâlnit. Cuvintele sunt de prisos in aceste momente, dar as vrea să transmit familiei condoleanțe.
DUMNEZEU SĂ VA IERTE, DOMNULE DIRIGINTE!!!!, a scris un elev pe rețeaua de socializare.
Sicriul cu trupul profesorului Pria a fost depus în capela Bisericii Sf. Parascheva, din cartierul Zona Pod, iar înmormântarea va avea loc luni, la Cimitirul Eternitatea din Râmnicu Sărat. în jurul orei 14.30, cortegiul funerar va trece și prin dreptul școlii la care Petru Pria a predat o viață.

Dumnezeu să-l odihnească!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.