Proiectul privind ”Reabilitarea rețelei de drumuri si stații de transport din zona de acțiune urban a municipiului Buzău„, realizat cu fonduri europene a fost finalizat oficial, vineri deși obiectivele prinse în proiect sunt finalizate de mai multă vreme. Este vorba despre asfaltarea a 19 străzi cu o lungime totală de 9,5 kilometri, de amenajarea a 26 de stații de autobuz moderne și de reabilitarea străzii Cuza Vodă, arteră din centrul vechi al orașului declarată monument istoric.
Proiectul cu o valoare totală de 34.451.870,24 de lei a beneficiat de o finanțare europeană nerambursabilă în valoare de 20.965.488,77 lei, 4.605.362,50 contribuție guvernamentală și 8.359.264,86 lei contribuția Primăriei Buzău.
Recepționarea lucrărilor din proiect este programată pentru data de 23 iunie.

12 COMENTARII

  1. Praf in ochi, reabilitarea asta. Inca ne facem praf masinile pe strazile si prin cartierele acestui oras, condus de o gasca de borfasi, de penali. Cat despre Cuza-Voda…. Sincer…. Artezienele acelea sunt niste orori. Un furtun infipt intr-o cada cu apa. Oare era posibil ceva mai urat de atat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.