Frusina GHINEA
Primarul demisionar al comunei Movila Banului, Frusina Ghinea, are probleme cu Agenția Națională de Integritate chiar și după încetarea mandatului. Inspectorii ANI au constatat neconcordanțe grave în ceea ce privește averea dobândită de primărița dansatoare pe perioada cât a ocupat fotoliul de ales local. Practic, averea dobândită de Frusina Ghinea în 4 ani de mandat este mult peste veniturile salariale ale acesteia.
„Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 199.100 Lei (aprox. 47.477,7 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către GHINEA FRUSINA, fost Primar al Comunei Movila Banului. Prin urmare Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Ploiești, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către GHINEA FRUSINA în perioada 19 iunie 2008 – 31 decembrie 2012”, se arată în comunicatul remis de Agenția Națională de Integritate.
Frusina Ghinea a fost ales primar al comunei Movila Banului în anul 2004 pe liste PSD. În anul 2005 a trecut la PDL, partid din partea căruia a mai câștigat două mandate în 2008 și în 2012. În toamna anului 2014, profitând de prevederile ordonanței care legifera temporar migrația aleșilor locali, Frusina Ghinea a renunțat la statutul de membru al PDL, rămânând independentă. Frusina Ghinea a demisionat din fruntea Primăriei Movila Banului în luna februarie a anului 2015.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.