E doliu în rândul cadrelor medicale din Spitalul Județean Buzău. Joi dimineață, s-a stins din viață Daniela Baciu, fost asistent șef al Maternității, Un adevărat profesionis, un om care a ajutat la nașterea a sute și sute de copii, de-a lungul unei cariere căreia I s-a dedicat întru totul.
Daniela Baciu avea 48 de ani și a fost răpusă de o formă galopantă de cancer pulmonar, boală descoperită nu demult, dar care nu a putut fi controlată de specialiști. Daniela Baciu nu era căsătorită și nu avea copii.
Personalul Spitalului Județean Buzău este în stare de șoc la aflarea veștii că Dana Baciu nu mai este.

”Cu tristete in suflet anunt trecerea in nefiinta in aceasta dimineata a celei ce a fost DANIELA MANUELA BACIU – asistenta sefa la Maternitatea Buzau .S-a stins putin cate putin, sub privirile noastre neputincioase, plecand prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre.
Ai fost un suflet bun si mare pe pamant. Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre.
Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , iar ca prietena ai fost mereu cu un pas mai mult.
Dumnezeu sa te odihneasca în pace si liniste. Drum lin si luminat spre cer”, a scris astăzi pe contul său de facebook Mirela Bratosin, secretar în Spitalul Județean Buzău.

1 COMENTARIU

  1. DUMNEZEU sa te odihneasca in pace suflet bun! Sa-ti fie drumul lin spre lumina si sa veghezi in continuare de acolo de sus asupra noastra. Ai stiut ca in vremuri foarte dureroase (cel putin pentru mine) sa fii alaturi cu sufletul si nu numai. Vei ramane mereu in sufletele noastre. Condoleante familiei! Elena

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.