Colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Bobocei din Buzău este în stare de șoc după dispariția fulgerătoare a uneia dintre cele mai cunoscute și iubite educatoare, un om care s-a dedicat carierei de formare a copiilor timp de 40 de ani. A murit Ecaterina Parasca, educatoarea de la Bobocei care de-a lungul unei lungi cariere la catedră, cât o viață de om, a format zeci si zeci de generații de copii. Cu toții au iubit—o, mulți o plâng astăzi, la aflarea veștii că ea nu mai e printre noi. O plâng deopotrivă și cele care i-au fost colege și cărora nu le vine să creadă că Ecaterina Parasca nu mai e. O boală incurabilă, parșivă, a răpus-o pe educatoare, în doar câteva luni de la momentul la care a primit crudul diagnostic.
”GPP Bobocei din Micro 3 exprimă sincere condoleanțe famiei Parasca, greu încercată astăzi prin trecerea în neființă a doamnei educatoare Ecaterina Parasca. O colegă de nota 10 care ne-a fost alături la bine și la greu. Odihnească-se în pace! Nu vă vom uita niciodată, DOAMNA NOASTRĂ”, este mesajul grupului de educatoare de la Bobocei.
Ecaterina Parasca avea 64 de ani. Ieșise la pensie de 3 ani, însă nu o uitaseră nici cele care i-au fost colege și nici părinții și copiii care i-au trecut prin mâini.
Trupul neînsuflețit este depus la Capela Bisericii Ortodoxe cu Hramul Sfantul Stefan. Slujba de inmormantare va avea loc sambata, 19 mai 2018, la Biserica Adormirea Maicii Domnului, din Marasesti , jud. Vrancea. Pentru cei care doresc sa o insoteasca pe ultimul drum va fi pus la dispozitie un autocar ce va pleca de la Biserica Sfantul Stefan la ora 9.00.
Ecaterina Parasca avea 64 de ani. Era soție, mamă, bunică. Dar a fost și educatoarea a zeci și zeci de generații de copii din Buzău.
Dumnezeu s-o odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.