P1050982 (2)

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău a primit vineri o donație din partea firmei grupului Creative Manufacturing & Development. Evenimentul a fost organizat in cadru restrâns la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neron Lupașcu Buzău unde echipamentele donate au fost prezentate echipelor care vor beneficia de ele la Buzău. O parte  vor ajunge si la echipa din Râmnicul Sărat. Au fost donate: căști de protecție, cagule, mănuși și busole pentru mici intervenții.

Societatea care a făcut donația către ISU Buzău este un producător de echipamente de protecție care se ocupă în permanență cu cercetarea și dezvoltarea de noi produse, crearea de noi fibre și tesături, oferind o calitate și un design actual.

În aprilie 2014 la Birmingham Anglia, în cadrul galei Professional Clothing Awards organizată de laboratorul acreditat SATRA, compania a fost premiată cu mănușa de pompieri Fire Flow pentru inovație și protecție de grad înalt.

În 2013 Creative Italia a decis înființarea unei filiale în România, la Buzău, având ca obiectiv principal informarea consumatorilor cu privire la cercetările și inovațiile din domeniul materialelor și tehnologiilor apărute la nivel mondial pentru echipamentele individuale de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.